http://www.railwayturkey.com/haberler/sirket-urun/revenga-turkiye-istanbul-da-uretime-basliyor

Railway

Revenga Türkiye, demir yolu ağları, entegre iletişim çözümleri, bilgi teknolojileri ve elektronik güvenliğin küresel geliştiricisi ve üreticisi olan Grupo Revenga (GR)'nın Türk tecrübesi, şimdi İstanbul’da yer alan bir tesiste üretilecek olan, Türk yüksek hızlı hatları, geleneksel tren, tramvay ve metro ağları için ürünlerinin ve çözümlerinin yerli üretimine başladığını duyurur. Fabrika, başlangıçta 100 m2'nin üzerinde bir alanda on profesyonel istihdam edecektir ve Aguterm Plus (Makas Isıtıcıları) ve Railrox (Hemzemin Geçit Sistemi) gibi, çözümlerinin sağlam itibarı sayesinde şirketin beklenen büyümesini içinde barındırmayı sağlayan esnek bir senaryo tasarlamaktadır.

40 yıl içinde Grupo Revenga, tüm Dünyadaki en belirgin demir yolu projelerinden bazılarına kendi IT ve Telekomünikasyon çözümlerini sağlamaktadır, üretim kapasitesini İspanya'daki fabrikalarından ilk defa uzaklaştıracaktır. İstanbul'daki ofislerinin açılışının 10. yıl dönümü sırasında karar alınmıştır ve yeni demiryolu alt yapılarının dünyadaki en aktif ve ileriye dönük üreticilerinden biri olan Türk piyasasındaki tam entegrasyonunun bir meyvesidir.

Eskişehir-Balıkesir (Alstom), Hasanbey (Siemens), Bandırma ve Irmak-Karabük-Zonguldak (Yapı Merkezi)'daki projelerin yanı sıra şu anda Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ve dünya referansı Marmaray projesine (Siemens-OHL ile ortaklaşa) iştirak eden Revenga Turkey, Orta Doğu'daki projelerde olduğu gibi Güney ve Doğu Avrupa'daki diğer projelerin ihtiyaçlarına hizmet etmek için yeni üretim tesisini de güçlendirecektir. Üretim, öncelikli olarak, RailRox kabinlerinin de yerel olarak üretileceği, 2017 yılında başlayan, ikinci bir aşama ile şirketin en çok satan makas ısıtıcılarına (SPH kabinleri ve bağlantı kutuları) odaklanacaktır.

GR’nın CEO’su Arturo Revenga, “Revenga Türkiye'nin ülkede göstermiş olduğu büyüme, ülkeye on yıl önce ilk defa geldiğimizde sahip olduğumuz beklentilere en iyi şekilde cevap vermiştir. Ticaret ortamı, demir yolu alt yapılarındaki derin etki, oldukça eğitimli yerel iş gücü ve ürünlerimiz için gitgide artan talep, Türkiye'de üretime başlamaya karar vermemiz için anahtar olmuştur. Bu tesisten, Orta Doğudaki gelecek bağlantılarında olduğu gibi, sadece yerel olarak uygulanacak olanlara değil aynı zamanda bölgedeki diğer ülkelere yönelik çözüm ve ürünlere de hizmet edeceğiz.” dedi. “Türk resmi makamları, kalite, güvenirlik ve ileri düşünceli teknoloji peşinde koşmaktadır ve beklentilerini karşılayabildiğimizden eminiz ve birlikte çalışmak istedikleri iş ortağı olmaya devam ediyoruz.” diyerek sözünü tamamladı.

http://www.railwayturkey.com/haberler/sirket-urun/revenga-turkiye-istanbul-da-uretime-basliyor